top of page

1 daagse begeleiding

Portfolio

Als je voor deze begeleiding kiest is, als het goed is, je portfolio al helemaal klaar. Of je hebt hem terug gekregen na een beoordeling van een beoordelaar van het NGS ter verbetering.

Het maakt dus niet uit waarom, je bent zeer welkom. 

NGS porfolio, cliëntdossier, bijscholing www.demassagebegeleider.nl

" Wanneer je de kennistoets met een voldoende hebt afgerond kun je het portfolio digitaal inleveren. Afhankelijk van welke periode je de praktijkbeoordeling wilt doen dien je het portfolio vijf weken voor aanvang van een toetsingsperiode in te leveren.

Waar bestaat het portfolio uit: 

Voor de samenstelling van het portfolio voer je alle werkprocessen die van toepassing zijn voor jouw toetsing in de praktijk uit.  Deze vind je volledig beschreven in het document  'NGS Toetscriteria en toetsmatrijs'. Lees deze goed door!  

Je levert minimaal drie volledig en correct ingevulde NGS cliëntendossiers van de bovenste extremiteit, de onderste extremiteit en de romp,  uitgevoerd bij drie verschillende cliënten; met feedback van derden (bijvoorbeeld opleider, cliënt) mag verwerkt zijn in het evaluatie verslag of in een los document. "  (Bron: NGS)

Vandaag gaan we stap voor stap samen het portfolio doornemen aan de hand van de toetsingscriteria NGS-masseur. Dit zou je meer inzicht en verduidelijking kunnen geven hoe je het portfolio gebruikt.Voor jou om te controleren of hij helemaal volledig en goed ingevuld is zodat je hem kan insturen ter beoordeling. Let op!! Wij beoordelen hem dus niet.

Je neemt je volledige portfolio, lege cliëntdossiers en eigen lunch mee naar deze dag.

Geplande data's voor 2023:

Dinsdag 7 februari.               (Uiterste inlever data 3 maart)

Woensdag 5 april.                 (Uiterste inlever data 28 april)

Dinsdag 8 augustus.             (Uiterste inlever data 25 augustus)

Woensdag 20 september.     (Uiterste inlever data 20 oktober)

NGS portfolio, cliëntdossier, bijscholing www.demassagebegeleider.nl

Om je op te geven voor deze dag mail je naar: vraag@carmenensuzanna.nl

Kosten zijn €110,- (ex btw.). Je ontvangt een factuur in je mail en een betaalverzoek via de whatsapp. 

bottom of page