top of page

2 daagse begeleiding

Portfolio

Als je voor deze begeleiding kiest is je portfolio nog niet helemaal klaar. 

Het kan zijn dat je, door wat dan ook, vertraging hebt opgelopen met je studie en nu alsnog wilt gaan afronden om door te gaan voor je praktijktoetsing. Of misschien heb je nog even dat laatste stukje begeleiding nodig. Dan zit je hier op de juiste plek.

NGS portfolio, cliëntdossier, bijscholing www.demassagebegeleider.nl

" Wanneer je de kennistoets met een voldoende hebt afgerond kun je het portfolio digitaal inleveren. Afhankelijk van welke periode je de praktijkbeoordeling wilt doen dien je het portfolio vijf weken voor aanvang van een toetsingsperiode in te leveren.

Waar bestaat het portfolio uit: 

Voor de samenstelling van het portfolio voer je alle werkprocessen die van toepassing zijn voor jouw toetsing in de praktijk uit.  Deze vind je volledig beschreven in het document  'NGS Toetscriteria en toetsmatrijs'. Lees deze goed door!  

Je levert minimaal drie volledig en correct ingevulde NGS cliëntendossiers van de bovenste extremiteit, de onderste extremiteit en de romp,  uitgevoerd bij drie verschillende cliënten; met feedback van derden (bijvoorbeeld opleider, cliënt) mag verwerkt zijn in het evaluatie verslag of in een los document. "  (Bron: NGS)

We gaan twee dagen aan de slag om je portfolio af te krijgen. De eerste dag nemen we het portfolio volledig door aan de hand van de toetsingscriteria van het NGS. Op deze manier wordt het duidelijk of je al op de goede weg bent en waar je aan moet denken bij het afronden van je portfolio. De tweede gebruiken we om te controleren of hij helemaal volledig en goed ingevuld is zodat je hem kan insturen ter beoordeling.  Let op!! Wij beoordelen hem dus niet.

Je neemt op beide dagen je portfolio en lege cliëntdossiers mee.                                       

Beide dagen neem je ook je eigen lunch mee.          

Om je op te geven voor deze dag mail je naar: vraag@carmenensuzanna.nl

Kosten zijn €220,- (ex btw). Je ontvangt een factuur in je mail en een betaalverzoek via de whatsapp. 

Geplande data's voor 2023:

Dinsdag 7 en 21 februari.                          (Uiterste inlever data 3 maart)

Woensdag 5 en donderdag 20 april.          (Uiterste inlever data 28 april)

Dinsdag 8 en 15 augustus.                        (Uiterste inlever data 25 augustus)

Woensdag 20 september en 4 oktober.     (Uiterste inlever data 20 oktober)

NGS portfolio, cliëntdossier, bijscholing www.demassagebegeleider.nl
bottom of page